Oliefyrre Sat en oliefyrre i bilen for 999,00€, så der altid er den rigtige temperature I din Volkswagen.

Med telefon betjeningen med We Connect Go eller Defreeeze appen, kan du styre bilvarmen hvor du end befinder dig.
Således vil hver tur I bilen blive endnu mere komfortabel. Udover det vil du få 100€ Cash-Back¹, når du køber en Volkswagen tilbehør oliefyrre.

Med dfreeeze®️Standheizungssteuerung for 299,00€ – Bring parkeringsvarmeren på din Volkswagen komfortabelt til temperaturer – med dfreeeze®️-appen på din smartphone, tablet, pc eller Mac. Styringen som allerede er installerede i bilen kan naturligvis stadig bruges.

¹Ved køb inklusive installation af en Volkswagen tilbehørvarmer med kontrolenhed i salgsfristen fra 01.10.2019 til 28.02.2020 modtager du efter registrering 100 € Cash Back. Dette tilbud gælder for Volkswagen personbiler til modellerne Golf VII, Golf Variant, Golf Sportsvan, Touran, Tiguan, Tiguan Allspace, Passat, T-Roc (under forberedelse) og Arteon (nuværende modeller). Registrer blot online på volkswagen.de/cashback eller send den afsluttede kupon med post til følgende kasse sammen med en kopi af Volkswagen Accessories parkeringsvarmer og kontrolenhed, der er købt og installeret i salgsfristen: Volkswagen Aktion | 47774 Krefeld. Tilmeldingsfrist er 15.03.2020. Pga. den høje efterspørgsel kan betaling af tilbagebetalt beløb tage op til 4 uger. Alle detaljer under volkswagen-standheizung.de og hos os. Kun i forbindelse med installeret defreeeze®️®-styreenhed (nuværende modeller). Der er installationsomkostninger. Brugen er gratis i de første 3 år, derefter er der en årlig afgift, som kan ses på dfreeeze.de.